Preben F. Sørensen

Mød vores pianist – Preben Sørensen

Som 14-årig købte jeg mig en brugt, men flot, rød el-guitar. Jeg anede ikke, at jeg kunne noget med musik, men jeg opdagede, at jeg umiddelbart kunne høre, hvilke toner og akkorder, et musiknummer består af, så jeg kunne spille det. Da jeg kom i gymnasiet, manglede der en bassist i skolebandet, så blev det bas, jeg spillede derefter.

Men der kom noget voksenliv ind over, med uddannelse, arbejde, børn, travlhed, så musikspil lå næsten stille en 30 års tid, pånær lidt hyggemusik for familien. Indtil jeg for ca. 8 år siden besluttede at ville spille jazzklaver mere seriøst. Købte et klaver, gik hos et par inspirerende lærere, fandt nogle gode spillekammerater, øvede en hel del, og kom efterhånden med på nogle spillejobs. Jeg deltog bl.a. i Ærø Special Big Band stævne, hvor jeg mødte Børge og Jill. Så da jeg blev tilbudt pladsen ved klaveret i Straight Ahead Big Band, betænkte jeg mig ikke et sekund – det bliver et fedt orkester!

Author:

/

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *