Tina Louis Kirsmeier

Mød vores 4. trompet – Tina Kirsmeier

Jeg voksede op med en far der spillede Jazz Guitar til tonerne af Louis Armstrong og lignende. Som barn blev det bare til et enkelt år på klaver, men noderne huskede jeg, så da jeg rundede 50 tog jeg fat på den drøm jeg altid havde haft indeni mig…. At spille Jazzzz OG at spille trompet. Det er nu 10 år siden, og vist et meget godt eksempel på, at det aldrig er for sent 😊 Fordelen har været at jeg har kunne fokusere og at det var ret klart hvad jeg gerne ville. Jeg spiller hver dag, og har haft en af Europas bedste trompetister Gerard Presencer som lærer de sidste 6 år.

Jeg spiller fast i Nivå bigband, og har også spillet trompet i Rudersdal bigband Deruover har jeg en small group jeg spiller med, og når ingen andre ser det…flirter jeg også lidt med Klarineten.

Jeg er både beæret over at være inviteret med til hvad jeg allerede kan høre blive et bigband med højt til loftet og rigtig høj kvalitet, og jeg er så spændt på hvad vi sammen kan drive det til.

Author:

/

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *