Søren Siefert

Mød vores lead trombone – Søren Siefert

Hej, jeg hedder Søren Siefert og jeg spiller trombone. Min musikalske karriere startede da jeg var 7 år gammel i Prins Jørgens Garde i Vordingborg. Jeg startede på tromme og skiftede til trompet. Der kom en ny orkesterleder, John Thomsen. Han sagde til mig “du har lange arme” så du skal spille trombone, tag den med hjem og prøv om du kan få lyd i den. Lidt efter kom en ny orkesterleder, Per Espersen og han var basunist. Per spillede i Radioens Big Band, og Per fortalte mig om jazz og bigband og hvilke basunister og big band’s som jeg burde lytte på. Så jeg har været “hooked” siden da. Jeg har spillet i Bigband siden jeg var 16 år, både i Stockholm og i København. Jeg har været fast medlem i 2-3 år i Rytmisk Musikkonservatorium BigBand i 90’erne. Jeg spillede fast i 8 år i “The BigBand & The Vocals. Jeg er dirigeret af Bob Brookmeyer, Herp Pomeroy, Jens Winther og mange flere, og jeg har spillet med et hav af dygtige musikere.

Author:

/

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *