Så er vi gået i gang med at gøre klar til koncert i Sorø

Straight Ahead kommer til Sorø for at give koncert i Victoria Teatret i samarbejde med Odd Fellow logen. Temaet er selvfølgelig film og skuespillere.. Der er SÅ meget god film musik og numre der har været brugt i film hvor man ikke kan lade være med at lade den indre film løbe over nethinden selvom nummeret måske er skrevet flere årtier før filmen kom.

Det var en spændene øver hvor vi stort set kun havde nye numre, men udover det, havde vi et par vikarer på trompetgruppen, men også på dirigent posten hvor Anders Larson sørgede for at få os ledt på plads. Derudover havde vi besøg af en ung sangerinde fra Skt. Annæ.

Hold øje, så I kan se når billetterne bliver frigivet.

Author:

/

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *