Keld Elmegaard Mortensen

Mød vores lead trompet – Keld Mortensen

Da jeg som 8 årig søgte optagelse i det lokale skoleorkester, var der lagt en masse messinginstrumenter frem, og i blandt alle instrumenterne var der en sølvtrompet, som tiltrak mig.
Et tilfældigt valg, som i den grad har præget mit liv, idet jeg har spillet trompet siden og med en uddannelse fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i bagagen fik jeg konkurreret mig til et fast job i et af Forsvarets orkestre, hvorfra jeg nu er pensioneret. I årene inden fastansættelsen have jeg et meget aktivt freelanceliv i det Københavnske musikmiljø, og det er jeg nu kommet lidt tilbage til i min nye freelance tilværelse.

Mantraet for mig er, at det skal være sjovt, stimulere min spillelyst, glæde andre, hele tiden være i fremgang og musikken skal være en ekstra dimension at udtrykke sig gennem, så da jeg blev kontaktet omkring Straight Ahead Bigband, kunne jeg kun sige ja tak, for det er jo lige det, Straight Ahead Bigband vil og skal.

Keep swinging.

Author:

/

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *