Straight Ahead Big Band varmer op til den første øveaften den 27. september!

Vi er stolte af at Straight Ahead Big Band nu kan mønstre et fuldt hold musikere, et unikt musikalsk ensemble, der kombinerer professionelle og amatørmusikere med et fælles ambitionsniveau og en brændende passion for musik. Vores mål er klart: Vi vil give vores publikum en enestående audiovisuel oplevelse, der vil efterlade dig forbløffet og beriget.

Det bliver en spændende aften og vi glæder os til at spille sammen for første gang, og vi vil gerne starte med at præsentere vores dirigent.

Anders Malta er en ung trompetist og komponist. Han har spillet aktivt på den danske jazzscene i mange år og arbejder som komponist og kapelmester sideløbende. Anders Malta har komponeret og arrangeret til film, teater og til hans egne orkestre henholdsvis kvintet og BigBand. 

Anders Malta komponerer med stort fokus på de energiske og melodiske elementer.

Anders er kandidat i rytmisk komposition fra Syddansk Konservatorium i Odense.

Eksklusiv Adgang til Bandmedlemmer: Vær opmærksom på, at denne øveaften er forbeholdt medlemmerne af Straight Ahead Big Band. Dette er vores tid til at samles som et band og arbejde på at finde vores unikke lyd.

Kontakt os: Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger? Kontakt os på music@straightahead.dk.

Straight Ahead Big Band inviterer dig til at blive en del af vores musikalske eventyr fra begyndelsen. Følg med her på hjemmesiden eller på de sociale medier!

Vi kan allerede nu løfte sløret en smule for, at der bliver en koncert i December, men hold øje med siden.

Author:

/

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *