Vi søger

I Rytmegruppen mangler vi en professionel, og du kan spille trommer så vel som guitar, bas eller klaver. Professionel betyder at du er konservatorieuddannet og lever af musik. Men derud over så mangler vi amatører på de andre pladser.

I træblæsergruppen mangler vi en baryton og 1-2 tenorer

I basun en professionel og derud over en 2’ ell 3’ stemme

For alle sektioner gælder det at du dels er stærk nodelæser men en ting er noder, du skal kunne ”høre” og mærke musikken i kroppen – for først der kommer det til at lyde fedt! Og ellers så mødestabil, masser af godt humør, lidt selvironi, og nå ja, så skal du naturligvis have lyst til at være med i noget hvor vi sammen sætter rammerne, hæver barren og gør præcis det vi mener er rigtigt og ikke hvad man har gjort de sidste 45 år…..

Er du blevet nysgerrig så læs mere på www.straightahead.dk eller du kan ringe til Børge på: 4063 1776/ trompet@burrhus.dk, ell til Jill på: 3115 4465/jill@trollecare.dk.

Vi øver på Østerbro og hvor der er gode parkeringsmuligheder. Dagen er ikke helt fast endnu men det bliver tirsdag eller onsdag aften fra 19 til 21:30

Kom frisk😊

Author:

/

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *